Om Ekonomieffekt

Filip Måbring

Filip Måbring

Att Filip skulle bli företagare var en självklarhet redan i tidig ålder. Redan som 20-åring startade han sitt första företag inom utbildningsbranschen parallellt med ekonomistudier på universitet. Ekonomistudierna och det brinnande intresset för redovisning blev senare startskottet för Ekonomieffekt Sverige AB.

Som civilekonom vill Filip kunna erbjuda helhetslösningar för småföretagare och vara ett aktivt bollplank till företagens fortsatta utveckling. Förutom det stora ekonomiintresset ligger fotbollen varmt om hjärtat. När Filip inte arbetar eller tränar umgås han gärna med familjen.

Kontakta Filip
Tel: 0704-32 80 03
E-post: filip.mabring@ekonomieffekt.se

Kristoffer Nordström

Kristoffer började sitt yrkesliv på ett köpenhamnsbaserat företag där han jobbade med försäljning och internredovisning. Under tiden i Köpenhamn utbildade han sig parallellt till mäklarassistent, något som tog honom vidare till finansstaden Lausanne, Schweiz. Där arbetade han med att förmedla fastigheter till skandinaviska köpare. Efter 1,5 år återvände han till Sverige och valde att vidareutbilda sig till redovisningsekonom.

Med ett brinnande intresse för ekonomi och företagande startade Kristoffer 2012 egen redovisningsbyrå med en vision att kunna ge kunden ett personligt och professionellt stöd som ger bättre förutsättningar för företagsledningen att lyckas med sin verksamhet.

Fritiden spenderar Kristoffer gärna med sina två barn och sambo. Men när tillfälle ges är han gärna ute på jaktmarken för att njuta och samla ny energi.

Kontakta Kristoffer
Tel: 0704-32 48 24
E-post: Kristoffer.nordstrom@ekonomieffekt.se
Kristoffer Nordström
Sverige

Var och hur arbetar vi?

Mitt i Skånes hjärta är en bra plats för oss som har våra främsta kunder i hela Skåne. Vi brukar säga att vårt kontor ligger i Sjöbo, men att vi har hela Sverige som arbetsplats. Med våra moderna tjänster har det faktiskt ingen betydelse var i vårt avlånga land ni befinner er.

Ekonomieffekt redovisningsbyrå säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi som ger effekt för småföretagare. Det gör vi till ett pris som understiger affärsnyttan för våra kunder. Vi vill helt enkelt vara det självklara valet för småföretagare som vill utvecklas och växa med digitala redovisningstjänster.

Varmt välkomna ni också!

Några av våra samarbetspartners

Svedea logga
Nyföretagarcentrum Öresund logga
Trygga avtal logga

Vill ni ha ett prisförslag?

Årsomsättning (mkr)

Antal anställda

Antal verifikationer på månad

0416-58 88 88

info@ekonomieffekt.se

Rådgivning online

Följ oss