Om ekonomieffekt

Efterfrågan på ”Ekonomitjänster som ger resultat” blev 2015 startskottet för Ekonomieffekt Sverige AB. Engagemang, trygghet och rådgivning är tre ord som sedan starten genomsyrat vårt arbete, men också tre ord som är viktiga för våra kunders långsiktiga företagande.

Idag drivs verksamheten av Filip Måbring och Kristoffer Nordström tillsammans med fem medarbetare med ambitionen att hjälpa våra lokala företagare att växa och utvecklas.

Ditt mål, vårt fokus!

Vårt team har lång erfarenhet av att starta, driva och utveckla företag. Det gör att du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss med ditt företags redovisning och administration.

Ditt mål kommer vara vårt största fokus och med hjälp av planering, prioritering och rådgivning ser vi till att du får ekonomitjänster som ger resultat.

Sverige

Var och hur arbetar vi?

Mitt i Skånes hjärta är en bra plats för oss som har våra främsta kunder i hela Skåne. Vi brukar säga att vårt kontor ligger i Sjöbo, men att vi har hela Sverige som arbetsplats. Med våra moderna tjänster har det faktiskt ingen betydelse var i vårt land du befinner dig.

Ekonomieffekt redovisningsbyrå säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi, som ger effekt för småföretagare. Det gör vi till ett pris som understiger affärsnyttan för våra kunder. Vi vill helt enkelt vara det självklara valet för småföretagare som vill utvecklas och växa med digitala redovisningstjänster.

Hur kan vi hjälpa dig?

0416-58 88 88
info@ekonomieffekt.se
Följ oss