Jag känner mig orolig för alla regler som jag måste veta och alla dokument som måste skicka in

Är du nyföretagare?

Att starta företag är väldigt enkelt, det gör du snabbt på verksamt.se. Men för att kunna förvalta och driva företaget lönsamt är det viktigt att man har en välplanerad strategi. Genom att göra en affärsplan säkerställer du att din företagsstart blir så bra som möjligt. Grunden i en affärsplan är att du ska få en tryggare företagsstart genom att sätta upp mål för din verksamhet, men också för att veta hur du framöver ska utveckla ditt företag.

Vi vet att en företagsstart i många fall kan kännas som en mur. Den mur vill vi tillsammans med dig riva. Vi har själva varit där och vet hur du känner dig. Bara tanken på alla regler och lagar som måste följas, deklarationer som ska lämnas in kan ibland kännas oroande. Men lugn, vi hjälper dig så att din redovisning blir rätt. Företagande tycker nämligen vi på Ekonomieffekt är något av det roligaste som finns och något som ligger varmt om våra hjärtan. Med oss som lagspelare kan du fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som din ekonomi ligger i trygga händer.

Starta med Ekonomieffekt

N

Redovisa rätt

Bokföring är en central och återkommande del i företagets ekonomi. Dina intäkter och kostnader men också tillgångar och skulder ska presenteras och redovisas.

Bokslut och årsredovisning

Efter räkenskapsårets slut är det dags för bokslut och i många fall en årsredovisning. I denna process sammanställer vi era siffror och går igenom era möjligheter.

Deklarationer

När din bokföring och redovisning är rätt kan vi hjälpa dig med din deklaration. Det kan exempelvis vara moms- och arbetsgivardeklaration som ska lämnas in till skatteverket.

Rådgivning & utbildning

Navet i företaget är ekonomin, att därför löpande ha koll på sina siffror utmärker en framgångsrik företagare. Som bollplank hjälper vi er med vägledning och rådgivning så att ni kan utveckla företaget på rätt sätt.

Ekonomieffekt erbjuder kostnadseffektiva lösningar

Få rätt effekt på din ekonomi redan idag!

Rådgivning Online