En klok skatteplanering börjar tidigare än på nyårsafton. Som företagare kan du tjäna många tusenlappar på att skatta smartare i företaget. Jan-Erik W Persson, en av skatteexperterna bakom skatteprogrammen från Visma Spcs, ger dig tipsen på hur du kan minska skatten med smart skatteplanering.

Visserligen behöver vi inte lämna deklarationen för 2018 förrän fram till våren, men många åtgärder måste göras senast i december för att de ska påverka skatten för 2018. Det finns dessutom åtgärder som måste vidtas nu i år för att kunna påverka skatten för 2019. Skatteexperten Jan-Erik W Persson delar med sig av sina bästa råd för att du inte ska gå miste om möjliga skattereduktioner.

På Vismas hemsida kan du läsa mer om alla tips. 

 

 

 

Få rätt effekt på din ekonomi redan idag!

Rådgivning Online